Apartmani ADRIAN Nin

Biogradska 9,
23232 Nin,
Hrvatska
E-mail: [email protected]
<a class="btn btn-link" Upute 

Marija Dejanović
Tel: 00385 91 766 35 74
 
Adriana Dejanović
Tel:
00385 91 522 29 49

 

Kontakt osobe

Domaćice Marija i Adriana su licencirani turistički vodiči za Zadarsku regiju i dugogodišnje profesionalne turističke djelatnice te vam u svakom trenutku mogu pružiti svaku potrebnu informaciju ili pomoć.

Adresa

Biogradska ulica 9
23232 Nin, Hrvatska

Marija Dejanović
00385 91 766 35 74
[email protected]
Adriana Dejanović
00385 91 522 29 49
[email protected]

Kako do nas?

Grad Nin smješten je 14 km sjeverno od regionalnog centra, odlično je povezan sa Zadrom te je lako dostupan dolazite li automobilom, autobusom, avionom, vlakom ili brodom.

Odlična prometna infrastruktura omogućuje izravnu povezanost sa svim većim gradovima u Hrvatskoj, a preko Zagreba, Rijeke, Splita i Dubrovnika sa svim gradovima u Europi. Put do Nina iz zemalja zapadne Europe uglavnom je sastavljen od vožnje autocestom, stoga ćete na vaše odredište doći brzo i sigurno. U nastavku slijede linkovi koji će vam olakšati kreiranje plana putovanja.

http://www.viamichelin.com/
http://www.hak.hr/
http://www.hac.hr/

Zbog blizine regionalnog centra Zadra koji je povezan sa svim većim zapadno-europskim gradovima (Ljubljana, Trst, Beč, Zűrich, München, Rotterdam i dr.) i odlične međugradske povezanosti, odgovarat će vam sve autobusne linije. Nin je sa Zadrom izvrsno povezan te imate autobusne linije gotovo svakih sat vremena. Rezervacije i informacije o kartama možete izvršiti na:

http://www.akz.hr/
http://www.liburnija-zadar.hr/kolodvor/

Ukoliko se odlučite za brži i lagodniji način putovanja, sletjet ćete u Zadarsku zračnu luku Zemunik, malu, ali modernu zračnu luku koja je povezana s ostalim hrvatskim gradovima i velikim brojem važnih zračnih luka u europskim odredištima, naročito u doba sezone. Za dolazak iz udaljenijih odredišta, koja nisu izravno povezana sa zračnom lukom Zadar, koristite zračnu luku Zagreb koja je umrežena u međunarodni zračni promet i povezana sa svim europskim i svjetskim zračnim lukama. Posebnu pogodnost dolaska omogućuju niskotarifne linije Ryanair, Germanwings, Inter Sky i Axis Airways. Nastavak puta prema Ninu iz zračne luke Zemunik može biti taksijem ili preko Zadra autobusom. Prema vašoj želji domaćin vam može osigurati transfer od zračne luke do smještaja u Ninu. Slijedi nekoliko korisnih linkova:

http://www.zadar-airport.hr/
http://www.zagreb-airport.hr/
http://www.croatiaairlines.com/

Pristanište i turistička luka nalaze se u Zadru. Zadarska luka je brodovima, hidrogliserima, katamaranima i trajektima povezana s većim gradovima duž jadranske obale. Međugradske trajektne veze su: Zadar-Rijeka, Zadar-Dubrovnik, a međunarodna trajektna veza je Zadar-Ancona. Nakon iskrcavanja u Zadru, lokalnim autobusom, automobilom ili taksijem krenite prema starohrvatskom kraljevskom gradu Ninu. Slijede linkovi na kojim ćete moći saznati više:

http://www.jadrolinija.hr/
http://www.miatours.hr/